Zadruga

Parovi

Stanija napustila rijaliti Zadruga 2, a Vadimir joj posvetio pesmu!

Starleta Stanija Dobrojević napustila je rijaliti "Zadruga 2", a Vadimir Tomović je pokazao svoju nežniju stranu i posvetio joj pesmu! I ne samo to podelio je sa fanovima!

Stanija napustila rijaliti Zadruga 2, a Vadimir joj posvetio pesmu! Screenshoot / Youtube



Nakon fizičkog napada na Aleksandru Subotić, retko ko veruje da Vladimir Tomović ima romantičnu stranu. Bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2", sada je iznenadio pratioce na Instagramu romantičnom pesmom, koju, kako kaže, sada ima kome da posveti. Ono što je posebno zanimljivo kod ove pesme jeste to što ju je Tomović sam napisao pre četiri godine, što je sigurno oduševilo njegove pratioce. 

"Konačno imam kome da je posvetim"- napisao je on uz hešteg sa slovom "S", upućujući na Staniju. Kada Stanija ovo bude videla sigurno će se obradovati, pa ostaje da vidimo da li će mu nekako uzvratiti.

Podsetimo se, Stanija je sinoć na poziv produkcije izašla iz rijalitija. Nakon što su urađene potrebne analize, pozdravila se sa cimerima i otišla iz šou programa televizije "Pink" i za sada se neće vraćati u rijaliti, nego će odmah otići u Ameriku na hitnu intervenciju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>