Region

Svet

Ceca Ražnatović: Vlasnici klubova nude basnoslovne svote novca za Anastasiju!

Postala je jako tražena nakon uspešne pesme "Savršeni par". Naša folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, dobijala je brojne ponude za Anastasiju. Vlasnici klubova nude basnoslovne svote novca!

Ceca Ražnatović: Vlasnici klubova nude basnoslovne svote novca za Anastasiju! Foto: Instagram



Ceca Ražnatović kaže da je njena naslednica veoma tražena, otkako je objavila hit pesmu "Savršen par", zbog čega vlasnici klubova nude ogromne svote novca samo da Anastasija zapeva sa njom na sceni:

"Tokom leta dobijala sam brojne ponude da Anastasija nastupi sa mnom u nekom klubu ili makar da se pojavi i otpeva svoju pesmu. Ne pitaju za cenu da se ona pojavi sa mnom u nekom klubu i peva."

Ceca ipak priznaje da je bez obzira na izuzetno primamljive finansijske ponude upravo ona nagovorila ćerku da ne prihvati ništa od toga:

"Posavetovala sam je da prvo treba da uradi album, pa tek onda da krene da nastupa po klubovima zajedno sa mnom. Bezveze je da se pojavi na sceni, otpeva samo jednu pesmu, a onda da peva moje pesme. Poslušala me je i sačekaće da uradi album, pa će krenuti sa nastupima. Anastasija sprema album."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiness is where your heart lies.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>