Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Tuča Vladimira i Davida! Zlata podivljala, hoće kući! (VIDEO)

Zadrugari su dobili poruku od Velikog šefa da je vreme da na Rajskom ostrvu iskažu svoje mišljenje o cimerima, gde je ponovo došlo do konflikta! Tuča Vladimira i Davida! Zlata podivljala, hoće kući!

Zadruga 2: Tuča Vladimira i Davida! Zlata podivljala, hoće kući! (VIDEO) Screenshoot / Youtube




Vladimir Tomović i David Dragojević žestoko su se posvađali, a tokom sukoba David je rekao da je on slao poruke njegovoj devojci Aleksandri Subotić. Dok je Zlata pričala u pozadini je tekla rasprava između Tomovića i Davida. Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno, a ružne reči su odjekivale. Ponovo je ustala Zlata i govorila:

"Da li sve ovo gledate? Ako gledate veliki pozdrav za sve žene Srbije i Crne Gore. Nemojte sebi nikada da dozvolite ovakvog muškarca. Ovo je sramota za muški rod."

Aleksandra je govorila Vladimiru da se ona ne j... sa takvima kao što je on, a onda je Vladimir odgurnuo Davida. Subotićeva nije ostala imuna na ovo, pa je i ona uzvratila odgurnuvši Tomovića. 

Aleksandra Subotić je pala u grmlje, a zatim se sklonila dok su ostali pokušavali da Davida zadrže što dalje od Vladimira. Obezbeđenje je uspelo da ga odvede u kuću. A kako je sva ova frka izgledala pogledajte detaljno u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>