Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Rada Vasić podivljala! Viče i preti! (VIDEO)

U "Zadrugu 2" ušla je učesnica prve sezone, pa novim zadrugarima očitala lekciju, nakon čega je Rada Vasić bukvalno podivljala. Viče i preti kako će baciti sve pare ali će je isprebijati.

Zadruga 2: Rada Vasić podivljala! Viče i preti! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Gordana Džehverović zakoračila je na najluksuznije imanje Zadruge, a potom je svim zadrugarima očitala lekciju o higijeni i kućnim poslovima. Najpre je ušla u Belu kuću gde je zatekla nered, a potom i u radioncu i kritikovala zadrugare jer ostavljaju otvorene farbe da se suše i ne vode računa gde se nalazi materijal i alat.

Gazda domaćinsta ove nedelje je Rada Vasić, a ona je zadrugarima rekla da moraju da rade, ali da im to ne naređuje ona, već Goca, a zadrugari su se žalili da ne mogu da muzu kravu. Petrući je tražio da dođu i uzmu krave  ili da dođu iz produkcije i pomuzu ih. Goca im je poručila da se ne prave ludi.

Nakon svega ovoga Rada Vasić se opasno iznervirala pa nije birala reči obraćajući se Mariji Jovanović. Govorila joj je da je kučka, da je aljkava, da ništa ne radi i da će je prebiti, počupati i slično. U drugom video snimku ispod teksta možete pogledati kako je tačno sve izgledalo.


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>