Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Izbor potrčka i ulazak Milana Miloševića! Šta vas očekuje?!

Iz rijalitija "Zadruga 2" ispao je Rade Vasić, pa je za gazdu postavio svoju suprugu Radu. Večeras je izbor potrčka i ulazak Milana Miloševića! Šta vas sve očekuje?! Pogledajte šta je novinar imao da kaže o zadrugarima i novoj sezoni.

Zadruga 2: Izbor potrčka i ulazak Milana Miloševića! Šta vas očekuje?! Promo



Bivšeg zadrugara Milana Miloševića u aktuelnoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" gledate kao voditelja, a večeras će ući u Belu kuću i voditi emisiju "Zadruga - Izbor potrčka". Iako je imao tremu kada je prvi put ušao u Belu kuću, Milan kroz osmeh kaže da mu je bilo mnogo lakše kad se po završetku emisije ipak uputio kući.

S obzirom na to da je bio učesnik prethodne sezone "Zadruge", Milošević kaže da ponekad zaboravi da je voditelj pa krene u "zadrugarsku konverzaciju", ali da se brzo seti da nije vođa koji drži redovne porodične sastanke, već voditelj emisije i neko ko stoji ispred produkcije.

Milan kaže kako se trudi da uvek bude objektivan iako među aktuelnim zadrugarima ima onih sa kojima je učestvovao u prvoj sezoni:

"Gledam svakako da ih usmerim u njihovim izlaganjima, gledam ih kao što sam možda priželjkivao da mene posmatraju voditelji dok sam ja bio na mestu učesnika... Sa razumevanjem prvenstveno. Objektivan sam i trudiću se da to budem konstantno, međutim situacije se menjaju iz dana u dan među učesnicima, pa se tako i mi prilagođavamo. Pratim "Zadrugu" 24 časa i trudim se da budem onakav kakav treba da budem. Stari učesnici su moji bivši cimeri i mislim da oni odlično znaju koliko sam objektivan i pravičan u svemu."

Milan smatra da je izgled "Zadruge 2", kao najluksuznijeg rijalitija, dovoljno učinio da se ova sezona podigne na najviši nivo, neviđen kod nas, ali i u svetu. Što se učesnika tiče, Milan kaže da se nekolicina njih već na samom početku izdvojila:

"Postoji to nepisano pravilo je da samo desetak učesnika ispliva u startu, i tako je i sada. Postoje tempirane bombe unutra koje samo čekaju svoj momenat, ali za to je potrebno vreme. Očekujem da učesnici svojim pričama zasene prvu sezonu. Svaki period prilagođavanja je težak, ali verujem u nove zadrugare."

Osim što je zahvaljujući "Zadruzi" stekao ogromnu popularnost, učešće mu je donelo i posao voditelja u drugoj sezoni, čime je on prezadovoljan, jer smatra da je emisija "Zadruga - Izbor potrčka" od velikog značaja za igru i da ima mnogo prostora za improvizaciju i spontanost:

"Uvek pokušavam da opustim zadrugare, da bi rekli ono što ih tišti i muči, i da iznesu sve nedaće i probleme koje imaju međusobno i koliko vidim ide mi od ruke. Izbor potrčka je izuzetno važan deo igre i smatram da svi moraju te večeri da daju svoje mišljenje i sud, a posebno mi se dopada što za ovakav format žive emisije ne može da se napravi ni imaginarna košuljica jer sve ide spontano i onako kako zadrugari 'voze'."

Milana ćete gledati u emisiji "Zadruga - Izbor potrčka" večeras od 22 časa na TV Pink, kada će novi vođa Rada Vasić izabrati dva potrčka, ali i omiljenu osobu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>