Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zlata Đurković imala koksaki i ima ožiljak na srcu!

Njen suprug je otkrio da je imala  teške zdravstvene probleme. Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Zlata Đurković imala je koksaki i ima ožiljak na srcu! Ovaj virus ostavlja ozbiljne posledice, a ona u rijalitiju ne ističe taj svoj problem.

Zadruga 2: Zlata Đurković imala koksaki i ima ožiljak na srcu! Foto: Instagram



Zlatin suprug Vladimir Novaković otkrio je da je ona imala teške zdravstvene probleme, ali da ne želi to da ističe. Kako Vladimir kaže, Zlata je pre sedam godina dobila opasan virus, koksaki koji ukoliko napadne srce može ostaviti ozbiljne posledice. Vladimir je za Pink.rs ispričao:

"Moja Zlata je pre sedam godina dobila koksaki i zbog toga mi je bilo teško da gledam kad su joj ukrali hranu. Zlata imala koksaki i ima ožiljak na srcu - otkrio je pevačicin suprug i dodao da ga je veoma pogodilo kada su Zlati ukrali novac za hranu u ''Zadruzi'', pa je ona morala da založi prsten u zalagaonici da bi dobila hranu. Minimum nege je ishrana. I Zlata i ja smo svesni gde se nalazi i kakvo odricanje to nosi. Mene je zabolela neljudskost momaka u ''Zadruzi'' (izuzev Tomovića), a upoznati su sa njenim stanjem. Prstenja će biti još dosta."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>