Zadruga

Parovi

Zadruga 2 : Izbačen je Rade Vasić! Rada se rasplakala! (VIDEO)

Iz rijalitija "Zadruga 2" izbačen je Rade Vasić, njegova supruga Rada se rasplakala. Zadrugari su obećali da će mu čuvati suprugu i sinove Gibu i Miku.

Zadruga 2 : Izbačen je Rade Vasić! Rada se rasplakala! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Odlukom glasova publike bili su nominovani Rade Vasić i Nataša Moskva. Oni su se odmah spakovali i preselili u izolaciju, a onda su zadrugari doneli svoju odluku da im se pridruži Marija Kulić. Njih troje su tokom boravka u drugoj prostoriji sumirali utiske sa svog učešća u najgledanijem hiper-rijalitiju, a do samog kraja večeri bilo je neizvesno ko će od njih zauvek napustiti Belu kuću.

Ognjen Amidžić je posetio zadrugare kako bi ih obavestio da igra za nominovane može da počne, a koja će pobedniku omogućiti dupliranje glasova i samim tim obezbediti siguran boravak i nastavak takmičenja. Oni su imali zadatak da iz plastične čaše koja je napunjena vodom oduvaju lopticu do metalne posude, a pobednik je onaj koji ubaci najviše loptica u istu. Do samog kraja su se borili, ali pobednika nije bilo, Marija i Nataša su ubacile po jednu lopticu, dok Rade nije nijednu. 

Dušica Jakovljević je Ognjenu saopštila procente glasova publike. Marija je osvojila 54% glasova publike i ona ostaje u Beloj kući. Rade Vasić je osvoji 20% posto glasova i on je morao da napusti velelepno imanje. 

 Težak trenutak za njegovu porodicu, Rada se rasplakala. Zadrugari su tešili Radeta da će mu čuvati suprugu i sinove. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>