Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Sloba je Luni dao amajliju pred ulazak u rijaliti! (VIDEO)

Da li je još uvek voli?! Pevač Sloba Radanović je blogerki Luni Đogani dao amajliju pred njen ulazak u rijaliti "Zadruga 2". Možda ljubavi ipak nije kraj...

Zadruga 2: Sloba je Luni dao amajliju pred ulazak u rijaliti! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Luna Đogani je otišla kod Drveta mudrosti da traži uslugu, ali povodom toga ona je Drvetu otkrila tajnu, koju nije nameravala. Počela je tako što je objasnila da je Mikiju Đuričiću dala parfem sa njenim i početnim slovom imena njenog bivšeg dragog Slobe Radanovića, kako bi vredelo više. Ona je tražila da bude pušten spot u kojem ona tumači glavnu ulogu, pa je zato otkrila detalj nakon završene veze sa Radanovićem, a tiče se njihovog odnosa:

"Odlučila sam da ću najskuplje založiti kada mi bude trebalo novca. Slobinu majicu nikada nikome nisam dala. Ima još nešto. To se ne vidi. To čuvam kod sebe. Saznaćeš ako mi učiniš jednu uslugu. Krstić sam dobila od Slobe da me čuva u "Zadruzi", stalno ga držim u rukama. To je nešto što me čuva ovde, to je moja amajlija. Zato sam ovde delimično mirna. Sloba mi je to dao pred ulazak ovde. Nismo se družili, samo mi je to dao. Mnogo mi znači, a mislim da i njemu značim, jer sam mu dala - kao demant na sve što priča da sam mu nebitna. Drago mi je što mi je poželeo sreću ."

Luni Đogani smeta što je ona predstavljena narodu kao neko ko pati za bivšim dečkom, a da njega za to uopšte nije briga:

"Stidi se što je bio sa mnom. Zbog izjava koje daje u emisiji, tako mislim. Ja njega i dalje volim i poštujem. Znači mi njegov blagoslov i podrška. Svaku noć pre nego što legnem da spavam, poljubim krstić pa mirnije zaspim."

Drvo mudrosti joj je ispunilo želju!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>