Region

Svet

Marko Louis: Premijera pesme i spota - Kad je noć! (VIDEO)

"Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe." Marko Louis je objavio svoj novi singl za izdavačku kuću Lampshade Media! Premijera pesme i spota "Kad je noć". 

Marko Louis: Premijera pesme i spota - Kad je noć! (VIDEO) Promo



Marko Louis je objavio svoj novi singl i spot pod nazivom “Kad je noć” za izdavačku kuću Lampshade Media, koji istovremeno najavljuje nastavak regionalne turneje “Beskraj tour by Barcaffe” sa koncertom u Nišu 14. septembra. 

Pesma “Kad je noć” je, posle kompozicije “Euridika”, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “Euridika” koji izlazi u oktobru. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova i  koncipiran je na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret. Marko je izjavio:

“Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke “neškolske” pokrete ali nikada nisam znao uz koju pesmu bi mogao to da snimim. Pesma “KAD JE NOĆ” mi je imala pravi tempo i vibraciju za to.” 

Drugi singl najavljuje prvi Markov solistički koncert u Nišu 14. septembra u kultoj Banovini i to je nastavak regionalne turneju pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja obuhvata gradove: Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljana i uskoro će biti objavljeni ostali datumi. Marko sa oduševljenjem kaže:

" Jako sam srećan zbog divnih reakcija na nove pesme i što su koncerti uvek rasprodani. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove, da se družim sa publikom i da zajedno pevamo." 

Karte za koncert u Nišu će moći da se kupe u OVDE i u Vulkan knjižarama (Roda Centar, SC Forum)

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>