Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ponašali se kao stranci! Niko nije znao da su u vezi! (VIDEO)

Pri ulasku u rijaliti "Zadruga 2" ponašali se kao stranci. Niko nije zna da su u vezi! Veliki šef je povodom rođendana Davida Dragojevića, zadrugarima priredio žurku uz piće i hranu. Atmosfera je bila sve vrelija.

Zadruga 2: Ponašali se kao stranci! Niko nije znao da su u vezi! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Opuštenu atmosferu iskoristio je Savo Perović kako bi se približio svojoj bivšoj devojci Marijani Zonjić. Niko od zadrugara ne zna da su njih dvoje imali veoma strastvenu vezu, jer su od samog ulaska u rijaliti "Zadruga 2" ponašali kao potpuni stranci. 

Perovića je ponela atmosfera, pa se korak po korak približavao Marijani. A kada je došao na tik do nje, on ju je pogledao u oči, čak je i izgledalo da će se poljubiti, ali je ona okrenula glavu, pa je poljubac pao u obraz. Da li će njih dvoje tokom narednih dana obelodaniti u kakvim su odnosima i da li će ih rijaliti ponovo zbižiti, ostaje da saznamo. 

Nekoliko minuta pred kraj žurke Perović je priljubio uz sebe bivšu devojku, ljubio je po vratu, a njihovi kukuovi su mešali u ritmu muzike. Kako je to izgledalo možete pogledati u video-snimku. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>