Zadruga

Parovi

Željko Mitrović i Kija Kockar uz vatromet otvorili rijaliti Zadruga 2!

Željko Mitrović i Kija Kockar uz spektakularni vatromet otvorili rijaliti "Zadruga 2"! Očekuje nas ulazak još 52 takmičara.

Željko Mitrović i Kija Kockar uz vatromet otvorili rijaliti Zadruga 2! Screenshoot / Pink



Dugo očekivana druga sezona "Zadruge" konačno je počela i sve je spremno za novi rijaliti spektakl. Podsetimo, u luksuzni grad u Šimanovcima, koji je izgradio Željko Mitrović, ući će rekordnih 52 učesnika.

21: 36 Posle otvaranja "Zadruge 2", predstavljen je spot za novu pesmu Kije Kockar koji nosi naziv "Potpis".

21:14 Željko Mitrović, Kija Kockar i Amidžić su nastavili obilzak Imaginarijuma i predstavili nove građevine.

21:08 Vlasnik televizije Pink i idejni kreator "Zadruge", Željko Mitrović, zajedno sa voditeljem Ognjenom Amidžićem i pobednicom prve sezone Zadruge, Kristinom Kijom Kockar, gondolom je obišao ovaj velelepni grad i pokazao samo delić onoga što ćete gledati u narednom periodu. On je pored statue Medičija bacio ružu u vodu, a onda su pokazali i kako izgleda impresivna vila "Milenija". Imali smo prilike da vidimo i zatvor u koji će ići oni koji budu kažnjeni, "crna soba", jahting klub, "Šiša bar", zalagaonicu, "Mediči" banku, prodavnicu "Nema šta nema", restoran brze hrane "Brzi Gonzales" kojim će upravljati Miki Đuričić. Oni su zatim prišli bliže vili "Milenija" koju su detaljno obišli. U njoj se nalazi Šekspirovo pozorište, gde će i zadrugari moći da izvode predstave, zatim multifunkcionalna sala, a na sredini ispred palate nalazi se "Fontana Bogova". Oni su zatim ušli u salu "Drevnih" gde su na sarkofagu odali poštu svim prevaziđenim i zaboravljenim televizijskim projektima.

21:02 Voditeljka Dušica Jakovljević je otvorila drugu sezonu "Zadruge".

20:38 U Šimanovcima već došli brojne poznate ličnosti, među kojima i bivši učesnici "Zadruge", Miki Đuričić, Kija Kockar, Milan Milošević ...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>