Lepota

Ljubav

Trepavice gušće i duže uz serum iz domaće proizvodnje!

Svaka žena čezne za gušćim i dužim trepavicama. Neki imaju sreće da im je to u genetici, a oni koji je nemaju imaju mogućnost da ispune sebi želju i to veoma lako i bez puno novca. Trepavice gušće i duže uz serum iz domaće proizvodnje!

Trepavice gušće i duže uz serum iz domaće proizvodnje! Svet Plus



Verovatno ste već viđale po parfimerijama i apotekama razne serume za rast i gustinu trepavica. Primetile ste da neki od njih imaju prilično visoku cenu, zato pre kupovine isprobajte ovaj recept iz domaće radinosti. Sigurno ste čule da neke vaše prijateljice il poznanice pred spavanje mažu na koren trepavica maslinovo ili ricinusovo ulje. To nije sasvim dovoljno. Potrebno je vam je sledeće:

- 20ml ricinusovog ulja
- korica od limuna


Limun pre svega potopite u vodi sa kašikom sode bikarbone i ostavite tako bar sat vremena. Nakon toga oljuštite tanko koricu limuna. Potrebno je da naseckate na sitno toliko da se napuni jedna kašičica. Tako naseckan limun sipajte u posudicu sa ricinusovim uljem i zatvorite. Ostavite tako tri dana pa korice limuna izvadite. Serum je spreman. Svake večeri nakon skidanja šminke, potopite štapić za uši (Takođe možete koristiti i temeljno očišćenu, staru četkicu od maskare. Mora biti sasvim očišćena od ostataka maskare i nakon svake upotrebe seruma za rast trepavica operite je, kako biste izbegli kontaminiranje seruma bakterijama sa lica.) u serum i pažljivo namažite trepavice uz ivicu gornjeg kapka celom dužinom. Ne preterujte sa količinom da vam ne bi slučajno kapnulo u oko.

Trepavice se regenerišu na svakih 4 do 8 nedelja, tako da već posle 2 do 3 nedelje je moguće videti da li serum za rast trepavica deluje.

Ukoliko imate problem sa retkim obrvama, ovaj serum će i tu pomoći.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>