Region

Svet

Tanja Savić poznata po lapsusima, sada tvrdi da čita psihologiju!

Pevačica Tanja Savić poznata je po svojim lapsusima, kao što je "Incest sa šiškama", sada tvrdi da čita psihologiju jer je to opušta. U emisiji Premijera je to i objasnila.

Tanja Savić poznata po lapsusima, sada tvrdi da čita psihologiju! Foto: Instagram



Bez obzira na to što se često nasmejemo Tanjinim lapsusima, ona kaže da stalno čita jer joj to pomaže da se gradi i raste, a omiljene knjige su joj one iz oblasti psihologije. U emisiji Premijera Tanja Savić je objasnima:

"Inače sam umetnička duša, talentovana sam za slikanje, za crtanje, imam dobar rukopis, lepo pišem, volim da čitam. Najviše volim da čitam psihologiju, “Vođa bez titule”, upravo tu knjigu čitam, sledeća mi je “Četiri sporazuma sa samim sobom”, volim da rastem. Svako ko čita knjige zna da to doprinosi rastu, mi rastemo svakoga dana i moramo da radimo na sebi i da učimo."

Pevačica dodaje, da se trudi da se što češće pojavljuje u javnosti i da je veoma ponosna na sebe jer je veliki profesionalac, optimista i da veruje kako njena karijera ide uzlaznom putanjom. Od posla se kaže odmara u kuhinji:

"U kulinarstvu sam zaista dobra, bilo je momenata na početku kada nisam znala da kuvam, da mi jelo završi u kanti za smeće. Nisam imala od koga da učim, bila sam sama u Australiji. Bila sam primorana da kuvam za decu i sada sam pravi majstor u kuhinji."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>