Region

Svet

Karte po promo ceni od 1900 din. za doček NG u Areni 2011. uz Vladu i Harisa u prodaji

Doček Nove godine 2011. u beogradskoj Areni svi zainteresovani mogu da obezbede po promotivnim cenama od 1.900 dinara, ali samo do 5. decembra, odnosno za vreme trajanja Davis Kupa.

Karte po promo ceni od 1900 din. za doček NG u Areni 2011. uz Vladu i Harisa u prodaji



Trenutno je raspoloživo još oko 900 ulaznica po promotivnoj ceni. Posle 5. decembra, karte će se prodavati po višim cenama.

Pored toga, biće organizovana i fan pit zona koja se nalazi uz samu binu, ima poseban ulaz, odvojene šankove, a posetioci koji žele da se nađu u ovoj zoni imaju na raspolaganju barski sto sa stolicama. Cene ulaznica za fan pit zonu predstavljaju cene standardnih ulaznica, uz doplatu 1.000 dinara po osobi (minimum 4 osobe). Posetioci fan pit zone uz barski sto dobijaju i hranu u vidu “kanapea”.

Takodje je moguće zakupiti i VIP ložu, ali se može zakupiti isključivo cela loža za 15 osoba po ceni od 1500 evra. U okviru zakupa VIP lože uključena je večera u vidu “kanapea”, šampanjac, kao i određena količina bezalkoholnih pića. U toku večeri svaka loža imaće na raspolaganju osobu koja će se pobrinuti da gosti u svakom trenutku imaju sve što im je potrebno.

Početak žurke u najvećoj beogradskoj hali je zakazan za 22 časa, dok će program trajati do četiri ujutru. Sem Vlade Georgieva i Harisa Džinovića, zakazan je i mali stand up šou Ivana Ivanovića, kao i nastup još nekoliko izvodjača čija će imena biti naknadno objavljena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>