Region

Svet

Kaja Ostojić uhvaćena u prevari?! Nastao je haos!

Pevačica Kaja Ostojić uhvaćena je u prevari, suprug Džunior Džek joj je pronašao poruke drugog muškarca, a zatim je nastao haos?!  „Ako me stvarno varaš, najbolje je da se raziđemo. Ne treba mi to!”

Kaja Ostojić uhvaćena u prevari?! Nastao je haos! Foto: InstagramPopularna srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić i njen suprug, svetski poznati di-džej Džunior Džek svake godine letuju na Ibici, ali ovaj put im je odmor na trenutak pokvarila velika bračna svađa. Naime, Džunior Džek je od početka njihove ljubavne veze ljubomoran na pevačicine prijatelje iako mu je Kaja Ostojić sto puta objasnila da za tim nema potrebe.

Dok se Kaja tuširala na njen mobini telefon stigla je poruka od njenog druga iz Beograda, a kako je telefon u tom trenutku bio u Džuniorovim rukama, imao je šta da vidi! U poruci, uz brdo emotikona u obliku poljubaca i srca, pisamo je:

"Ljubavi, nema šta da brineš! Biće sve tako kako si zamislila kada se budemo videli”.

Kada je Džunior to video, pao mu je mrak na oči. Kada se vratila u sobu, odmah je krenuo da je napada zbog poruke koja joj je stigla na Vajber. „Kakva je ovo poruka? Sa kim me varaš? Na šta ovo liči?”, kazao je svojoj ženi di-džej dok joj je pokazivao poruku, a ona je bila u šoku.

Kaja je pokušavala da mu objasni da joj je to drug iz Srbije, da je homoseksulac i da je to njen frizer. Branila se da je sa njim dogovarala novu frizuru kada stigne u Beograd, a on za to opravdanje nije hteo ni da čuje:

 „Ako me stvarno varaš, najbolje je da se raziđemo. Ne treba mi to!”

Kaja je bila prisebna i pokazala mu ranije poruke koje je razmenila sa tim drugom i dogovore koji se tiču njene frizure. Čak mu je pokazala i partnera svog druga, pa je Džunior shvatio da je prenaglio.

Pevačica je za Blic izjavila:

"To je samo još jedna u nizu nesuglasica koje postoje u svakom braku i koje se brzo izglade. Nije se desilo ništa strašno, neka se opuste dušebrižnici."

Kaja će publiku novom pesmom obradovati 11. septembra, na svoj rođendan, a pesmu potpisuje Darko Dimitrov, koji je radio singl prvenac Anastasiji Ražnatović, a čijim talentom je Kaja oduševljena. Spot obiluje ljubavnim scenama, a Kaja je u njima veoma izazovna, te će muški deo publike biti oduševljen.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>