Region

Svet

Kija Kockar iskeširala novac za nov auto! (VIDEO)

Bivša zadrugarka Kristina Kija Kockar iskeširala je novac za novi auto. Kako se kod nas kaže : "Ima se, može se". Odnela je pobedu u rijalitiju, a dobro je zaradila i na raznim nastupima.

Kija Kockar iskeširala novac za nov auto! (VIDEO) Foto: Instagram



Kija Kockar je rešila da časti sebe, pa je kupila automobil marke "audi" koji je koštao oko 20.000 evra. Ona je u više puta isticala kako jedva čeka da kupi stan od novca osvojenog u "Zadruzi", a trenutno je u fazi sređivanja istog. 

Podsetimo se da je Kija je u poslednje vreme dovođena u vezu sa brojnim muškarcima. Prvo, kao udata žena koju je muž Slobodan Radanović prevario pred milionskim auditorijumom sa blogerkom Lunom Đogani, ušla je u Zadrugu i to kao devojka Andrije Lazovića. Kiju su prvo dovodili u vezu sa reperom Vukadinom Gojkovićem , poznatijim kao Vuk Mob, a odmah zatim i sa Stefanom Karićem, mladićem za kog je Kija govorila da ga ne poznaje, a brzo potom se pojavil i njihova fotografija sa bazena. Ipak najviše prašine podigla je priča sa Vukom Mobom, koji je navodno i raskinuo veridbu sa dugogodišnjom devojkom zbog Kije, a sa kojim je Kockareva uhvaćena na primorju. Nedugo zatim, pojavila se vest da su Kija i Vuk raskinuli, te da se reper vraća bivšoj devojci.
 
 

Like a boss. 😎 @kija_kockar__official 🖤

A post shared by Kristina Kockar - KIJA ® (@kija.kockar.rules) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>