Zadruga

Parovi

Zadruga: Zorica sve šokirala! Ljubav sa Duškom je veza bez obaveza! (VIDEO)

Zorica Marković je sinoć napustila rijaliti "Zadruga", a nakon izlaska iz kuće gostovala je u studiju, pa otkrila neke detalje kako o cimerima tako i o sebi. Sve je šokirala svojom izjavom da je ljubav sa Duškom veza bez obaveza.

Zadruga: Zorica sve šokirala! Ljubav sa Duškom je veza bez obaveza! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeZorica Marković je pred ulazak u rijaliti "Zadruga" priznala da je u emotivnoj vezi sa Duškom Radonjićem i time šokirala sve zadrugare, a sada je malo detaljnije objasnila svoj i Duškov odnos:

"Kad me novinari pitaju "Je l' neko mlađi?" Ja kažem "jeste, mlađi 15 godina", lupetam gluposti. To jeste jedna specifična veza, veza bez obaveza. To je sve opušteno, normalo, sa opuštenim pričama, porodicom, decom, nismo mi klinci. Stvarno je specifično, zato to i traje. Ja Duška poštujem, on je mnogo dobar čovek, to što ima neke svoje principe, ima, to je daleko od mene. Kad se vidimo, vidimo, kad se ne vidimo ništa. Ne mogu ja, prestrog je on...Dule voli kad ja mešam ručak."

Šta je još pevačica rekla pogledajte u nastavku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>