Region

Svet

Rada Manojlović postala tetka. Na slavlju se nije pojavila!

Rada Manojlović je postala tetka! Njen brat po ocu Nenad Manojlović dobio je ćerkicu sa suprugom Jelenom. Pevačica se navodno na slavlju nije pojavila zbog drugih obaveza.

Rada Manojlović postala tetka. Na slavlju se nije pojavila! Foto: Instagram



Nakon što je saznao radosnu vest, pevač koji se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" odmah je organizovao slavlje. Velikoj žurki povodom rođenja deteta koju je Manojlović organizovao prisustvovao je veliki broj prijatelja i kolega sa estrade. Međutim, njegova sestra Rada je bila sprečena da prisustvuje slavlju koje je trajalo sve do ranih jutarnjih časova. 

Kako su se javnosti pojavile priče da Nenad sa sestrom ne razgovara i da nisu u sjajnim odnosima, on je potvrdio da se vrlo retko viđaju:

" Rada i ja smo dijametralno suprotni, kad se sve sabere, vidimo se jednom u tri godine. Retko se čujemo, ona je jedna od pet najpoznatijih pevačica na Balkanu i ja razumem da je zauzeta. Pored emisija, snimanja i nastupa, svaki slobodan minut gleda da prigrli za privatan život."

Pevačica Aleksandra Mladenović na svom Instagram profilu delila je sa pratiocima atmosferu sa proslave. Zapevao je i Ljuba Perućica, a Nenadu je poželeo srećno rođenje ćerke. Radinom bratu Nenadu je ovo drugi brak, a par je izgovorio sudbonosno "DA" u januaru ove godine. 
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>