Zadruga

Parovi

Zadrugovizija 4: Ovo su nosioci trostruke pobede! (VIDEO)

Priređen je pravi spektakl od strane zadrugara! "Zadrugovizija" 4 je završena, a ovo su nosioci trostruke pobede. Priliku da nastupi imala je i Tanja Jovićević koja se takođe spremala za ovo takmičenje pre nego što je napustila rijaliti "Zadruga".

Zadrugovizija 4: Ovo su nosioci trostruke pobede! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Prvi su glasali novinari  i prema njihovom kriterijumu pobedu su odnele Ana Korać i Kristina Kockar, koje su izvodile pesmu "Dobrodošao u klub". Kao poklon dobile su novac i cigarete koje su obećale svojim cimerima, s obzirom da su obe nepušači. Usledili su glasovi publike sa društvene mreže "Fejsbuk", a ubedljivu pobedu u internet zajednici odnele su ponovo Kija i Ana koje su ponovo dobile novac ali i punu korpu slatkiša. Stručni žiti bio je saglasan sa novinarima ali i sa publikom na Fejsbuku pa su Kija i Ana odnele još jednu, treću po redu pobedu, a nagrada za ovu pobedu bila je 5.000 dinara  i kompletnu uslugu u salonu lepote rijalitija "Zadruga". 

Na kraju, saopšteni su i pobednici koje su izabrali gledaoci putem sms glasova. Publika je odlučila da prvo mesto zaslužuju Luna Đogani i Sloba Radanović koji su izveli pesmu "Sinovi tuge". Oni su kao nagradu dobili 10.000 dinara i telefon. 

Kako se tokom čitave protekle nedelje pripremala za nastup zajedno sa ostalim zadrugarima, Tanja Jovićević je dobila priliku da izvede pesmu koju je nameravala.

U video snimcima koji slede možete pogledati kako je izgledalo glasanje i proglašenje pobednika.

 

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>