Zadruga

Parovi

Kija odlučila, Sloba može sa njom da komunucira samo preko advokata! (VIDEO)

Milan Milošević postavio je pitanje Lepom za vreme igre istine, a želeo je da čuje šta Mića misli o odnosu Slobe Radanovića, Lune Đogani i Kristine Kockar nakon najnovijih dešavanja. Kija nakon svega odlučila, Sloba može sa njom da komunucira samo preko advokata! 

Kija odlučila, Sloba može sa njom da komunucira samo preko advokata! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



U četvrtak uveče zadrugarima su pušteni snimci na kojima Sloba ljubi Kiju i sa svojom suprugom priča o bebi. To je veoma teško palo Luni koja se u toku noći žestoko svađala sa Slobom, prvo na farmi, a zatim i u dvorištu. Tom priliko Sloba je opsovao Luni majku, zbog čega se posle izvinjavao. Mića je izjavio kako su ovo troje zadrugara u centru pažnje mesecima, dok je Milan kasnije dodao i kako je uhvatio Radanovića u laži. U nastavku je Lepi Mića postavio pitanje Kiji koja je ušla u novu svađu sa mužem. Miću je zanimalo šta su Sloba i Kija pričali iza Škode u dvorištu, pa je ona napala muža:

"Ti lažeš i mnoge osobe znaju da lažeš i ti sam znaš da lažeš! Prekini! Treba da gradiš karijeru! Nemoj da lažeš! Ljudi znaju šta lažeš! Mi smo pričali o svemu tome za roditelje. On je meni rekao da će učiniti da bude sve kao pre. Pa mi je rekao: "Molim te, to mi je najvažnije za roditelje", sa suzom u očima si rekao Slobodane! Ti kada lažeš, ti mene non-stop prekidaš! Imaš deset dana, pričaj šta god hoćeš! Peri se! Pitao si me: "Kako ti je bilo sa Andrijom", ja sam ti rekla: "Čudno", a ja sam tebe pitala: "Kako je tebi?", a ti si mi rekao: "Imali smo s*ks, samo da bi ga imali", to nisi rekao? Ajde zakuni se u majku! Jao jadni tvoji roditelji pored tebe! Znaš da lažeš! Ja znam šta će da bude kada izađemo. Ja se kunem u sve najrođenije i u ono što nisam rodila da si rekao to! Da, ljubili smo se dva puta! Kada izađemo možeš samo sa mojim advokatom da pričaš! Znaš šta će biti napolju? Ti ćeš doći i moliti, a drugo što ćeš me pitati: "Što si morala to da kažeš?"

Svađa je kulminirala, a ostatak pogledajte u video snimku ispod teksta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>