Region

Svet

Sin Sinana Sakića pušten iz zatvora, nakon što je osuđen zbog ubistva! Zna se i da li će doći na sahranu!

Rašid Sakić, sin pokojnog pevača Sinana Sakića  2011. godine je pravosnažno osuđen na 12 godina zatvora jer je ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića.

Sin Sinana Sakića pušten iz zatvora, nakon što je osuđen zbog ubistva! Zna se i da li će doći na sahranu! Foto: Youtube Printscreen




Najstariji sin Sinana Sakića, Rašid Sakić, pušten je iz zatvora.

Kako "Kurir" saznaje, on je sredinom april ove godine odslužio dvanaestogodišnju zatvorsku kaznu u Novoj Skeli u Padinskoj skeli, na koju je osuđen zbog pokušaja ubistva.

Iako se njih dvojica godinama nisu viđali, pevačevog naslednika veoma je potresla njegova smrt, pa se očekuje da Rašid u ponedeljak dođe u Loznicu na sahranu. 

Sinanov naslednik se iskreno pokajao za sve greške koje je napravio u životu, a pogotovo za stres i probleme koje je naneo nekadašnjem kralju Južnog vetra.



- Sakića godinama grize savest, zbog čega nema mira. Svestan je činjenice da je i on delimično zadavao ocu glavobolje kada se bavio mutnim radnjama, a kasnije i kada je uhapšen. Sinan nije odobravao to što je radio i javno ga je krivio i smatrao da treba da ispašta za napravljene greške, iako mu se duša razarala - otkriva izvor za "Kurir" i  dodaje da su njih dvojica posle Rašidovog izlaska iz zatvora bili u korektnim odnosima.

- Prvi susret je bio jako emotivan i stresan, protekao je u zagrljajima i izvinjenjima. Rašidu je sada jedina uteha to što je uspeo da se pomiri s ocem pre njegove smrti - dodao je sagovornik.

Kada je Sinan u oktobru prošle godine završio u bolnici u Tuzli, Rašid je zatražio dozvolu u zatvoru da pod policijskom pratnjom obiđe oca da bi se s njim oprostio jer je mislio da mu se bližio kraj.

Preko advokata je uputio molbu da mu dozvole da otputuje u BiH kako bi video pevača bar na pola sata, ali navodno nije uspeo u toj nameri.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>