Region

Svet

Ćerka Milića Vukašinovića pokušala samoubistvo - oglasio se i čuveni muzičar!

Juče, u poslepodnevnim časovima, u sarajevskom naselju Jezero, ćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović (35) pokušala je da se ubije. Ona je prerezala vene, pretpostavlja se žiletom i izgubila dosta krvi. Čuveni muzičar je potvrdio ove navode i rekao zbog čega je došlo do ovog incidenta.

Ćerka Milića Vukašinovića pokušala samoubistvo - oglasio se i čuveni muzičar! Foto: Youtube Printscreen




Neko od ukućana Maju je pronašao krvavu u kupatilu te je odmah alarmirao policiju, koja je pozvala ekipu Hitne pomoći. Srećom, lekari su stigli na vreme i nesrećnu ženu su zbrinuli i prevezli u Urgentni blok „Opšte bolnice Abdulah Nakaš“, gde su joj rane na ručnim zglobovima sanirane i nalazi se van životne opasnosti.

Avdibegović će biti upućena na posmatranje na Psihijatrijsku kliniku.

Inače, Maja se dugo godina borila sa zavisnošću od droga. Poznati rok muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom.

Ovim povodom se oglasio i Milić Vukašinović:

- Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari. Njena majka je bolesna i nepokretna. Idem sutra u Sarajevo, pa ću videti šta se dešava. Bilo je ovog i pre. Njenoj majci nisu ni javili šta se desilo, to se desilo juče, sve je ovo sveže još - rekao je za "Blic" Vukašinović, koji će sutra iz Beograda, gde živi, otputovati u Sarajevo. 



 

 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/avaz.ba/blic

Povezane vesti:


>