Region

Svet

Luka Lazukić prao pare preko firme za čišćenje?!

Luka Lazukić je u ponedeljak na adresu svoje još zakonite supruge Nataše Bekvalac poslao tužbu u kojoj joj traži pola imovine ili isplatu 160.000 evra na konto novca koji je potrošio tokom braka. Sada su ispivale informacije da je prao pare preko firme za čišćenje?!

Luka Lazukić prao pare preko firme za čišćenje?! Screenshoot / Youtube



Luka Lazukić je uz tužbu priložio i račune za avio-karte za Grčku, za hranu, piće, smeštaj...Neki od tih računa plaćeni su sa računa firme "Full house Service", čiji je direktor upravo on lično. Dokumenta su se pojavila u javnosti i otkrivena je prevara. Ako je sudeći po toj dokumentaciji koju je priložio uz tužbu, on je prao firmin novac. Firma “Full house Servise“ d.o.o. bavi se čišćenjem i nalazi se na Dorćolu. PIB firme na računima koje je priložio uz tužbu je identičan onome na sajtu Agencije za privredne registe, gde u podacima o firmi stoji da je Luka Lazukić direktor.

Iz priložene dokumentacije se vidi da je on, između svega ostalog, dve karte za Atinu, gde je putovao sa Natašom Bekvalac, platio 38.954 dinara direktno sa računa firme. Takođe i 40.250 dinara, koliko je dao za smeštaj u Atini, isplatio je sa firminog računa, kao i određene stvari za kuću, hranu itd...

Pomenutu dokumentaciju možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>