Svet

Region

Serija Castle Rock: Kakvi to duhovi opsedaju ukleti grad?! (VIDEO)

Serija "Castle Rock" rađena po romanu Stivena Kinga, a pod producentskom palicom J.J. Abramsa, krčka se još od kraja 2016. godine, a ugledaće svetlost dana 25. jula ove godine. Pitanje je, kakvi to duhovi opsedaju ukleti grad?!

Serija Castle Rock: Kakvi to duhovi opsedaju ukleti grad?! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Glumac Andre Holand tumači Henrija Divera, advokata koji se bavi zatvorenicima koji su osuđeni na smrtnu kaznu. Henri se vraća u Castle Rock posle mnogo godina. Naime, grad u kojem je odrastao obezbedio mu je traumatično detinjstvo nakon smrti oca jer je bio glavni osumnjičen za nesreću koja se dogodila. Istraumirani Henri potisnuo je sećanja iz detinjstva, a grad u kojem je proveo detinjstvo nije preterano srećan što ga ponovo vidi. Bil Skarsgard  u Castle Rock-u je poznat pod imenom “dečak”. Misteriozni i istraumirani mladić dane provodi u Shawsank popravnoj ustanovi i njegov jedini zahtev je da vidi Henrija Divera. Henri ne zna zbog čega ga traži mladić iz njegovog rodnog grada. Agentkinja za nekretnine, šerif, Henrijeva majka koja pati od demencije i još nekoliko članova jezivog grada su na neki način povezani. 

Kako su kreatori serije Dastin Tomason i Sem Šo objasnili: "Čudovište leži tamo gde ga niko ne vidi". Ostaje samo pitanje: Kakvi to duhovi opsedaju ukleti grad? Da li su u pitanju grehovi pojedinaca, ritualna žrtva ili kolektivni zločini koji su grad pretvorili u zlokobno i tamno mesto?

U trejleru se kaže: "Ljudi kažu da nisu oni krivi za krv u dvorištu, već ovo mestu, u pravu su!" I ne, nećete iz trejlera puno saznati ali pogledajte ga...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>