Zadruga

Parovi

Sloba i Kija: Emocije ipak postoje?! Evo šta će joj pokloniti za rođendan! (VIDEO)

Sloba i Kija, supružnici koje je rijaliti "Zadruga" na neki način razdvojio emotivno ipak nisu ravnodušni jedno prema drugom. Reklo bi se da emocije ipak postoje, a evo šta će joj on pokloniti za rođendan! Veoma dobro zna šta ona voli!

Sloba i Kija: Emocije ipak postoje?! Evo šta će joj pokloniti za rođendan! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Supruga Slobe Radanovića, Kija Kockar slavi rođendan u rijalitiju "Zadruga". Njen suprug je otišao da porazgovara sa Drvetom mudrosti kako bi ga zamolio za poklon:

" Kristini je rođendan, a ja želim da ispadnem onako kako treba. A nisam hteo da pravim nikakvu pompu. Da se ne spekuliše o emocijama i ne znam ni ja o čemu... Hteo sam da joj poklonim neki mali znak pažnje. Ako možete da u neku kutiju stavite što voli - kinder čokoladu, rafaelo i guaranu mohito... Bar to... Donesite ih kad bude sve stizalo u Belu kuću da ne pravimo posebnu pompu. Kad bude torta dolazila. Samo napišite da je od mene i to je to. Bio bih vam jako zahvalan."

Drvo ga je upitalo da li želi nešto posebno da napiše uz poklon, na šta je Sloba odgovorio:

"Srećan rođendan i sve najlepše u životu želi ti Sloba."

Zatim se predomislio:

"Neka piše želi ti Boba. Ipak je ona bila sa mnom pet godina i mislim da je to normalno da joj nešto pošaljem. Samo ne želim da se pravi neka pompa od toga. To nije ništa spektakularno, nego samo mali znak pažnje za njen 29. rođendan."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>