Zadruga

Parovi

Zadruga: Haos u rijalitiju! Maca umalo dobila batine! (VIDEO)

Haos u rijalitiju! Maca umalo dobila batine! Pred sam kraj žurke u rijalitiju "Zadruga" desila je velika svađa, pa je i obezbeđenje reagovalo. Maca Diskrecija vređala je Kiju, a novinar Milan Milošević nije mogao da se suzdrži pa je Macu pljunuo!

Zadruga: Haos u rijalitiju! Maca umalo dobila batine! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kija Kockar i Milan Milošević ušli su u žestoku raspravu sa Macom. Naime Kija je naručila pesmu "Majko sve ti opraštam", a Maca je to iskoristila da izvređa nju i Milana nazvavši njihove majke "k.vama". Kija i Milan su se držali zajedno i jedno drugom pružali podršku kako ne bi jedno od njih fizički nasrnulo na Macu. Obezbeđenje je takođe sve vreme bilo prisutno. 

Novinar nije mogao da se uzdrži pa je pljunuo Macu, a ona je potom završila na podu. Kija je za to vreme bila pribrana, a kap koja je prelila čašu je bila Macina bezobrazna rečenica: 

"Kristina, hajde pevajm malo kad ti tata umre. Kako pevaš kad ti tata umre?"

Nastao je pravi haos! Kija je bila povređena zbog Diskrecijinih reči i želela fizički da se obračuna sa njom, mada su je u tome zadrugari i obezbeđenje srećom sprečili. Ipak, Kija je bila istrajna u svojoj nameri pa je dežurala ispred Macinih vrata koja su bila zaključana. Kada se situacija primirila, ona je uz pomoć Viktorije uletela u sobu za izolaciju. Miki Đuričić je istog trenutka uleteo kod njih i pokušao da obuzda besnu Kiju ali je ona i njemu nešto odbrusila. Pogledajte šta se sve dešavalo.

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>