Region

Svet

Region

Vesna Trivalić: Radiću u Srbiji, na jednom mestu gde ima plišanih zavesa!

Glumica Vesna Trivalić nakon dodele nagrade "Žanka Stokić" pobudila je posebnu pažnju medija i otkrila: "Radiću nešto u Srbiji, na jednom mestu gde ima plišanjih zavesa."

Vesna Trivalić: Radiću u Srbiji, na jednom mestu gde ima plišanih zavesa! Screenshoot Youtube



Prelepa atmosfera u pozorišnom klubu Narodnog pozorišta, nakon dodele nagrade "Žanka Stokić" gde je posebnu pažnju medija pobudila naša glumica Vesna Trivalić. Okružena mikrofonima, kamerama, govorila je da je Nataša Ninković „čarobna glumica čiji se ljudski kvaliteti izlivaju u njene uloge”, o tome da su se upoznale na Akademiji, a sarađivale samo na filmovima „Hitna pomoć” i „Stado”, o životu u Dubaiju, o tome da umetnost budi i stvara najbolje u ljudima...

Na pitanje da li će nešto raditi u Srbiji, Vesna Trivalić je odgovorila:

"Da. Nešto gde ima kamera, a ono što je važnije, pokušaću na jednom mestu gde ima plišanih zavesa. Ne mogu više da kažem."

Vesna više od desetak godina, sa suprugom i sinom, živi u inostranstvu i retko kada ima priliku da se bavi glumačkim poslom, a jednom prilikom je izjavila:

"Gluma mi nije nedostajala dok je dete raslo, ali sada je on već u godinama kada mu ja i ne trebam toliko. Da li mi nedostaje moja profesija? Ne znam, verovatno je to pitanje za psihologe. Da li je to svojevrsni mehanizam da mi gluma nije nedostajala, ali priznajem da mi sve najviše nedostaje kada dođem u Beograd. Najviše patim za mojim poslom kada sam ovde, jer verovatno u Dubaiju to nekako nesvesno držim u nekom malom kutku. Međutim, kada dođem ovde, razbukte se i tuga i sreća, jer je gluma divan posao. Sada sam prvi put uspela da odem i u pozorište i gledala sam predstavu „Razbijen krčag“. Kako sam uživala! Sada sam najbolja publika na svetu, božanstvena i ne stidim se da vičem „bravo“."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>