Svet

Region

Fotografije koje su šokirale javnost (Foto)

Neki su javnost namerno, a neki nenamerno šokirali. Ovo su samo neke od fotografija koje su nas ostavile bez teksta.

Fotografije koje su šokirale javnost (Foto)



Slavica Ecclestone iznenadila je bivšu Jugoslaviju golišavom guzom. Bivšoj supruzi Bernieja Ecclestonea na modnoj reviji u Beogradu podigla se haljina do struka, pa je '"počastila" pogledom na svoje gaćice. I ništa nije primetila?!



Lady Gaga, koja svaki dan smišlja čime će nas šokirati, uspela je u svojoj nameri na naslovnoj strani magazina "Vogue", na kojoj se pojavila obučena u sveže odreske mesa.



Matea Hohnjec, sestra Stefany Hohnjec, definitivno je broj 1 po dizanju prašine u Hrvatskoj. Fotografijom na kojoj joj Boris Kosmač liže bradavicu ušla je u istoriju i zaslužila priznanje za najskandalozniju domaću fotografiju godine.


Udovica Kurta Cobaina, Courtney Love, poput Coco i Lady Gage, odlična je u obnažavanju. Ali, fotke na kojima se pipka po međunožju, koje je objavila na Facebooku, jednostavno su previše i za nju.



Nezaobilazna i na ovoj listi je supruga Ice T-ja, Coco, koja je mnoge ostavila otvorenih usta nakon što je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj radi špagu.


Mnogi su se šokirali i kad su videli fotografije koje prikazuju oženjenog Johna Travoltu i njegovog dečka kako se ljube.



Ali, nisu samo šokantne naslovne strane magazina i privatne fotke poznatih, nego i Photoshop kojim Victoria Secret maže oči svima nama.

Skandalozne su fotografije na kojima se vidi koliko su devojke  ispeglane u photoshopu, ali ujedno su i uteha brojnim devojkama koje se trude da postignu ideal lepote koji postavljaju ti isti katalozi i magazini. Među njima svakako se ističe fotografija na kojoj je mankeneki očigledno photoshop isekao nogu.



Ali, svakako jedna od najšokantnijih fotografija iz sveta poznatih je fotografija Oksane Grigorjeve na kojoj se vide njeni slomljeni zubi. Oksana je tvrdila da joj je zube izbio Mel Gibson, a glumac je to demantovao. Iako je prvo tvrdio da je nije udario, na sudu je ipak posvedočio kako je "samo" ošamario.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>