Region

Svet

Jelena Kostov pobesnela - svađala se u marketu zbog ove stvari!

Pevačica Jelena Kostov nije verovala šta je snašlo u jednom supermarketu. Scenu koju je doživela će sigurno dugo pamtiti.

Jelena Kostov pobesnela - svađala se u marketu zbog ove stvari! Foto: Instagram



Jelena Kostov nikako ne važi za nekoga ko ima kratak fitilj, čak naprotiv. Uvek se trudi da se ponaša što je najbolje moguće u datoj situaciji. Međutim, čak ni ona nekada ne može da stvari drži potpuno pod kontrolom, naročito kada se radi o njenom detetu.

Jelena je doživela neprijatnu situaciju kada u prodavnici jedna žena nije htela da je pusti preko reda. Iako je bila sa detetom i u redu namenjenom baš za trudnice i ljude sa malom decom, žena se pobunila i tada je nastao haos.

Ona je redovno čekala u redu, ali se njen sin Milija unervozio i krenuo je da plače zbog čega je pevačica zamolila da ode na početak reda, ali se jedna gospođa pobunila i tada je nastao haos - priča izvor blizak pevačici i dodaje:
 
 

👀

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on



Jelena je tada pobesnela i počela da se svađa sa tom gospođom. Poručila joj je da je neuviđavna prema ženi sa malim detetom, kao i to da ona ima puno pravo da stane ispred svih, jer je kasa na koju se uputila namenjena baš njoj. Svađale su se nekoliko minuta, ali pevačici su prodavci ipak omogućili da završi kupovinu pre drugih - završava izvor. Jelena Kostov je potvrdila ova saznanja.

- Ja zaista nikada ne tražim da mi se nešto završi preko reda ni u prodavnici, ni u pošti, ni kod lekara zato što sam poznata, ali da neko nema obzira prema ženi sa malim detetom, to je strašno. Naravno da sam burno reagovala - poručila je Jelena za "Blic".

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>