Zadruga

Parovi

Zadruga: Opklada da neće biti sa Kijom! On bacao stvari i vikao, Luna u suzama! (VIDEO)

Opklada da neće biti sa Kijom! Sloba bacao stvari i vikao, Luna grcala u suzama! Posle svađe pred kamerama rijalitija "Zadruga" Luna se osamila, plakala u pabu i sebe nazvala glupačom!

Zadruga: Opklada da neće biti sa Kijom! On bacao stvari i vikao, Luna u suzama! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nakon što su pogledati video snimke i situacije u kojima su se našli kako oni, tako i njihovi cimeri, došlo je do velike svađe između Lune Đogani i Slobe Radanovića. Kada je voditeljka Katarina Nikolić odjavila emisiju i napustila Belu kuću, Luna je otišla u garderober. Odmah za njom potrčao Slobodan, nakon čega je nastala svađa u toku koje je on vikao na nju i počeo da baca stvari. Luna mu je govorila:

"Sada možeš da se vratiš svojoj ženi! Sram te bilo! Uništio si me! Srce si mi slomio sa 22 godine i boli te k*rac! Kako ti barem malo nije žao što si mi ovo uradio? Kako te barem malo ne boli? Nemoj da si me pipnuo! Ti si se promenio od kada je ona tebi rekla da te voli! Rekao si mi malopre: "Samo još jednu rečenicu!"

Sloba je pokušao da je ubedi da želi da bude sa njom, a ne sa Kijom ali Luna je nastavila:

"Ej, vi ste stvoreni jednu za drugo! Veruj mi da jeste! Sve vreme dok ti blejiš sa njom, ti p*šaš po meni! Slobodno idi, komuniciraj, bleji, jedi, pipkaj se! Ja ne postojim više! Ponašaj se kao da ja nisam u Zadruzi! Ona je tebe pipkala. Sve je super! Izabrao si!"

Sloba je zatim počeo da baca odeću i počeo da viče na Lunu. Pevač je Đoganijevoj ponovio i kako se druži sa ljudima koji joj govore pogrešne stvari i koji joj vređaju porodicu. Njih dvoje su se u jednom trenutku čak i kladili da Sloba i Kija neće biti zajedno.

Posle svega, Sloba je otišao u pab, dok je Luna uzela svoje stvari, svoju sliku i slike sa roditeljma. Sve to premestila je u pab, gde je posle nekoliko minuta jecala u suzama. Luna je u jednom trenutku sebe nazvala "glupačom", dok je plakala.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>