Region

Svet

Jelena Bačić Alimpić, pisac i voditelj, ranila se pištoljem!

Jelena Bačić Alimpić, pisac i voditelj, kupila kućicu na padinama Fruške Gore, a svoje imanje je iskoristila za to da ostvari davnašnji san, da nauči da rukuje pištoljem. Nažalost ranila se.

 Jelena Bačić Alimpić, pisac i voditelj, ranila se pištoljem! Print screen / Instagram



Jelena je po savetu svog supruga započela sa časovima ali je u streljani doživela nezgodu zbog "rugera", oružja koje je, kako sama ona kaže "isuviše veliko za nju". Poznata voditeljka je povredila palac prilikom pucanja, tako da je oštetila kost i raskrvarila ruku, ali nije odustala. Nezgoda se nije ovde završila jer je Jeleni čaura, koju je ispaljivala, nekoliko puta okrznula čelo. 

Srećom ponato tv lice Jelena Bačić Alimpić je sada dobro.

Podsetimo se, Jelena Bačić Alimpić jedna je od naših najtiražnijih i najvoljenijih pisaca. Njene knjige su prevođene i na strane jezike, a i dobitnica je mnogobrojnih nagrada. Iako je do sada stekla armiju čitalačke publike, koja s nestrpljenjem iščekuje nove romane, sa svakim novim Jelena privlači sve više poklonika pisane reči. Njen prvi roman ''Ringišpil'' objavljen je i u ediciji ''Dragulji Lagune'', kao jedan od najprodavanijih u istoriji ove prestižne izdavačke kuće.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>