Region

Svet

Knez pronašao Edinov lažni imunitet

Trijumfalno raspoloženje Kasuka kvari novo pojavljivanje valu – valu zmije otrovnice. Uplašili su se više nego prvog puta, jer su je sada jedva primetili. Nikola deluje najzabrinutije i kaže da je katastrofa što im je prošla pored nogu, dok Andrej, majka hrabrost, traži mačetu ne bi li je dokrajčio. Za to vreme, Edin se panično bacaka po plaži, jer ga je ujeo neki insekt i ne haje mnogo za dešavanja oko otrovnice. Nakon likvidacije, Andrej zaključuje da bi bilo glupo doći u “Survajver”, a ne videti ražu, ajkulu, zmiju ili majmuna.

Knez pronašao Edinov lažni imunitet





Prvi poraz ostavlja posledice na raspoloženje u Bahandiju. Goca iskusno tvrdi da će još gore biti na Plemenskom savetu i konstatuje da “Survajver” tek počinje. Izgleda da igra zaista počinje. Goca komentariše da će ona glasati za Kneza. Iz sve snage zagovara tu ideju kod Katrine i Jelene, a Gocin pokušaj da od Tonija sazna koga će nominovati, završava se neslavno, jer novi vođa samo kratko odgovara da zna za koga će glasati.

U priču uskače i Miloš, koji joj govori da ne treba da forsira ničije izbacivanje, na šta Goca zaprepašćeno reaguje i kaže da to i ne čini. Njeno lobiranje i kalkulisanje ne prestaje. Više nije sigurna koliko je pametno da iz daljeg takmičenja ispadne muškarac. Ovom prilikom Katarina priznaje da bi volela da pobedi Toni. Kaže da je on drugačiji od svih, da ima mirnu i pozitivnu energiju, i da će ga štiti koliko god bude mogla.



U Novom kraljevstvu Bulat spremno odlazi na megdan gde ga dočekuje Andrija. Njegov zadatak je da u bazenu koji više liči na močvaru, pronađe ključeve. Svaki otvara po jednu fioku u kojoj se nalaze nagrade. Sa plivačkim naočarima, Marko uskače u vodu kao metak i prazni pola bazena. Njegova avantura očigledno zabavlja Andriju kome ne smeta što je isprskan od glave do pete. Uspešno obavljen zadatak donosi Novom kraljevstvu ribu, ulje i povrće, a srpske specijalitete ostavlja na ulazu u kamp.



Suhomesnatim proizvodima, siru i ajvaru, ne raduje se jedino Vesna. Ona je ogorčena što je ostala bez nikotinskih štapića, zbog čega Marko oseća grižu savesti. On se nada da će se cigarete sledeći put naći u ponudi, dok Zmiki žali što ne može da glumi oduševljenje zbog osvojene hrane. Nakon ručka, Milan u nekoliko navrata moli Vesnu da mu doda vodu i tanjir, zbog čega će kraljica ni malo damski odreagovari: „Možeš ti da se nosiš malo u p…m…“. Zna Milan da je psovka posledica kriziranja, pa se samo smeška.



A Knez muku muči na dalekom ostrvu. Rešava zagonetke, posmatra, premerava, jeste li – nije li… Na kraju stiže i do kovčega sa tajnim imunitetom. Pobedonosno steže pesnicu i samouvereno prepričava kako je pretražio svaki pedalj ostrva. Kao da je u najmanju ruku osvojio Nobelovu nagradu, Knez zaključuje da je misija uspešno završena. Kuvar veruje da će njegovo pleme postupiti fer i pošteno, i da će se iskristalisati put ka onome ko treba da bude izbačen. On ni ne sluti da je pronašao lažni imunitet koji je napravio Edin.



izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>