Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 25. april 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. april 2018. godine na portalu Svet Plus.

 Dnevni horoskop za 25. april 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti nemaju svoju upotrebnu vrednost.


Bik 21.4.-21.5.

Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju.


Rak 22.6. - 22.7.

Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju. Prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama.


Lav 23.7.- 22.8.

Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu već sačekajte da se smire uzavrele strasti.


Devica 23.8. - 22.9.

Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom i ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. U finansijskom smislu, izbegavajte nepotrebne račune.


Vaga 23.9. - 22.10.

Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u proceni svojih mogućnosti.


Škorpija 23.10.- 22.11.

U Vašem interesu je da izbegavate sumnjive ponude ili osobu koja vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju. Svako od saradnika treba da se bavi svojim problemima i da završava svoj deo poslovnih obaveza.


Strelac 21.11.- 21.12.

Motivisani ste za uspeh i prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam novi poslovni izazov. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da delujete razočarano.


Jarac 22.12.- 19.1.

Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspešnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek. Važno je da precizno objasnite svoje ideje kako biste dobili podršku saradnika.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih deluje podsticajno i uzdbudljivo. Vaše poslovne namere, želje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu određenih formula koje donose poslovni uspeh.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bez obzira na različite neprijatnosti koje vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji vam dobro rešenje. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da izbegavate ishitrene odluke.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Današnji dnevni horoskop

Povezane vesti:


>