Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija je želela da bude druga Goca Šaulić!

O najpoznatijem bračnom paru Radanović - Kockar koji se još uvek nalazi u rijalitiju "Zadruga", pričala je izvesna Mira Milosavljević. " Kija je želela da bude druga Goca Šaulić".

Zadruga: Kija je želela da bude druga Goca Šaulić! Print screen / Instagram



Naime, Mirjana Mira Milosavljević je gazdarica velelepne kuće na crnogorskom primorju u Budvi, gde su Kija i Sloba letovali poslednjih pet godina. Mirjana se priseća:

"Kiju i Slobu poznajem jer su poslednje tri godine letovali u mom smeštaju, prve tri godine kao momak i devojka, a poslednje dve kao muž i žena. Sloba je pričao kako nikada ne bi bio to što jeste da nije bilo njegove žene, jer je ona sposobna i ambiciozna. Ona ga je i prijavila za "Pinkove zvezde". Kijica ga je gurala i pomagala finansijski, on do tada nigde nije radio. Ona je radila u Bečićima u hotelu nekih šest meseci do godinu dana. Kada sam jednom pitali Kiju šta planira da radi i od čega da živi, rekla mi je da hoće da bude kao Goca Šaulić i kada Sloba bude izašao iz "Zadruge", ona će mu biti menadžer. Njih dvoje su delovali jako zaljubljeno. Puno su putovali. Slobodan je često odlazio kod nje, ona mu je kupovala i slala karte, bio je kod nje i po mesec dana. Takođe mogu da kažem da nije istina da je Kija lenja i loša žena i da je on sam prao veš. Veš je prao vešeraj. Terala ga je da ide u teretanu i da vežba. Pre samog ulaska, kada smo sedeli na mojoj terasi svi zajedno, Sloba mi je rekao da je ne bi ni u ludilu povredio! Rekao je da ne bi mogao ni pijan da prevari svoju ženu, a pošto ne pije, to nema šanse da se desi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>