Zadruga

Parovi

Zadruga: Žuti poludeo! Ne mogu da budem prijatelj sa ovom štrokavom! (VIDEO)

On već nekoliko dana u rijalitiju "Zadruga" ulazi u raspravu sa njom. Zgrožen zbog onoga što je video pored Macinog kreveta, Žuti poludeo: "Ne mogu da budem prijatelj sa ovom štrokavom!"

Zadruga: Žuti poludeo! Ne mogu da budem prijatelj sa ovom štrokavom! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Radosav Žuti već nekoliko dana ulazi u raspravu i prepirke sa Macom, a ovoga puta je odlučio da je u potpunosti razotkrije, pa je započeo raspravu zbog onoga što je ugledao pored njenog kreveta. On je odlučio da se iz svog kreveta premesti u drugi ali zbog svega što je video pored njega, imao je želju da počisti sav nered koji se tu i nalazio. Maca se ponudila da mu pomogne i da to ona uradi, što je Žutog baš razbesnelo:

"Ti nisi žena kad sam video šta sve stoji iznad tvoje glave! Ona uopšte nije tolerantna, ona je bezobrazna! Ne mogu da budem prijatelj sa ovom štrokavom!"

Došlo je do žestoke rasprave, a onda je Lepi Mića pokušao da smiri situaciju, ali je dodao i da podržava Macu što je Žutog razbesnelo :

"Izvadio sam dve kese smeća kod njenog kreveta i onda ona počne da se svađa sa mnom! Ja čistim, sređujem, a ona mi ne da! Ona je toliko štrokava, da nemam reči! To je sad moj krevet i moj prostor!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>