Ostalo

Sme�no

Počeo je ozloglašeni retrogradni merkur. Ovi datumi su bitni!

Počeo je ozloglašeni retrogradni merkur. Ovi datumi su bitni jer su loši za sve zankove.

Počeo je ozloglašeni retrogradni merkur. Ovi datumi su bitni! Svet Plus



Prvi retrogradni Merkur ove godine dočekali smo  22. marta u kasnim noćnim satima, a već je poznato koliko ovaj period donosi nevolja za sve znakove zodijaka. Ovog puta na svojoj koži najveći uticaj osetiće Rakovi, Vage, Device, Jarčevi i Ovnovi. 

Problemi sa administracijom, papirima, finansijama, manjak fokusa i koncentracije, kvarovi, odlaganja - sve je to sasvim uobičajena pojava za vreme ove pojave. Takođe, dok traje retrogradni Merkur preporučuje se da izbegavate nove projekte i poslove, kao i da ne obavljate kupovinu tehnike ili nekretnina, te da izrazito pazite na saobraćaj.

Moguće je i da ćete se suočiti sa nekim dilemama, neočekivanim nevoljama, kao i da ćete čekati poziv ili poruku od nekoga duže nego što ste očekivali. Treba očekivati i probleme sa pamćenjem i komunikacijom. No, retrogradni Merkur u Ovnu ima i dobre strane - možete povratiti izgubljene stvari ili osobe i nadati se lepim susretima sa osobama iz prošlosti.

Prvi od tri retrogradna Merkura ove godine trajaće od 22. marta do 4. aprila, a posbeno biste trebalo da budete oprezni u sledećim danima:


Od 22. do 24. marta

Tokom ova tri dana bitno je da vodite računa šta i kome govorite, ali obratite pažnju i na tuđe reči. Takođe, vodite računa da nešto ne izgubite, sa fokusom na mobilni telefon, ključeve i lične dokumente.


Od 28. do 30. marta

Ovo je period kada ćete vrlo verovatno imati nesuglasice na poslu, i neočekivane probleme i negativne preokrete. Isto tako mogući su problemi sa zdravljem, a posebno je naglašena mogućnost pojave stomačnih tegoba i bolova u želucu.


31. marta

Ovo je dan kada će se spojiti pun Mesec i retrogradni Merkur što za posledicu ima paklen dan za odnose sa drugima. Povucite ručnu ovog dana, izbegavajte diskusije, polemike i svađe, jer se mogu završiti veoma loše.


4. aprila

Biće ovo dan prepun frustracija i napetosti, a donosi mogućnost raskida čak i ozbiljnih veza.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Žena

Povezane vesti:


>