Zadruga

Parovi

Zadruga: Puklo prijateljstvo! Pale su teške reči i pretnje između Miće i Kije! (VIDEO)

Puko prijateljstvo u rijalitiju "Zadruga"! Pale su teške reči i pretnje između Miće i Kije, a sve zbog optužbe da je imala s**s sa Filipom Đukićem.

Zadruga: Puklo prijateljstvo! Pale su teške reči i pretnje između Miće i Kije! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kija Kockar se prethodne noći sukobila sa Lepim Mićom. Iako je pevač podržavao Kockarevu u svađama sa njenim još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem i njegovom novom devojkom Lunom Đogani, oni više nisu u dobrim odnosima. Pre svađe sa Mićom, Kija je imala svađu sa suprugom Slobom i taman su se strasti malo smirile i stišale, Lepi Mića je pobesneo:

"Samo sam te ja ovde branio. Ti se istresaš na meni. Alo, ti želiš da se pomiriš sa njim, želiš da sačuvaš brak zbog sujete po svaku cenu. Kome pričaš priče, je*ala si se sedam dana posle toga (Slobinog ulaska u Zadrugu). Ti više ne znaš ni koga voliš, ni u koga si zaljubljena".

Kija mu je odbrusila:

"Ti ćeš meni da pričaš o tome kako žena voli. Ne slaviš 8. mart, ne slaviš rođendan, ti ćeš meni nešto da pričaš. Nemoj da se mešaš u nešto što se ne razumeš."

Njihovo prepucavanje ubrzo je poprimilo šire razmere pa su i neki raniji događaji dovedeni u pitanje, a Mića je izgovorio nešto što će sigurno uzrokovati definitivni kraj njihovog prijateljstva:

"Šta si radila sa Filipom ispod jorgana. Je*ao te je Filip, ja znam da te je je*ao ".

Pored toga, Mića je naglasio da joj od sada neće dati mira i da je više ne podržava jer je dokazala da je prevarant. Kija se nije obazirala na ove pretnje već je nastavila razgovor sa Anom Korać, a kako je izgledala ova neprijatna situacija, pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>