Zadruga

Parovi

Zadruga: Janjuš bez srama - Da nisam oženjen, ona bi bila moja žena! (VIDEO)

Da li će njegova supruga preći preko ovoga? Janjuš u rijalitiju "Zadruga" otkrio: Da nisam oženjen ona bi bila moja žena"!

Zadruga: Janjuš bez srama - Da nisam oženjen, ona bi bila moja žena! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Marko Janjušević Janjuš godinama je u skladnom braku sa suprugom Enom, sa kojom ima i ćerkicu, Krunu. Ipak, to njega ne sprečava da bude prisan sa slobodnim devojkama. Mesecima smo gledali i primetili njegove simpatije prema cimerki Ani Korać. Sinoć je bila žurka, povodom punoletstva Mine Vrbaški, a Janjuš se sprijateljio sa Mininom drugaricom koja je dobila priliku da uđe u "Belu kuću" na par sati. Proveo je dosta vremena u razgovoru sa njom, a kada su ga zadrugari pitali šta to radi, odgovorio im je kako je pronašao drugu ženu svog života. Mininom drugu Stefanu je rekao:

" Ovo je anđeo, devojka mojih snova! Da nisam oženjen, ovo bi bila moja žena. Pametna, lepa, zgodna, bez silikona... Pravi anđeo".

Janjuš se očigledno odlično proveo na zabavi, a kako će njegova supruga reagovati kada sazna za ovo, ostaje nam da vidimo. Pogledajte snimak i sami zaključite da li je košarkaš preterao i prešao granicu pristojnosti. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>