Zadruga

Parovi

Zadruga: Stefan Karić progovorio o vezi sa Slobinom ženom Kijom Kockar!

Novi učesnik rijalitija "Zadruga" Đomla Panamera je pred kamerama izneo neke informacije koje su kasnije preplavile internet, u vezi toga Stefan Karić je progovorio o vezi sa Slobinom ženom Kijom Kockar.

Zadruga: Stefan Karić progovorio o vezi sa Slobinom ženom Kijom Kockar! Screenshoot Youtube



Društvene mreže preplavio je snimak na kojem se čuje kako novi učesnik „Zadruge“ Đomla Panamera priča o tome kako je Kija Kockar dva dana pred ulazak u „Zadrugu“ provela sa Stefanom Karićem i to u njegovom domu na Zvezdari! Po njegovim rečima, ovu informaciju je dobio lično od Stefanovog oca, a pomenuo je i majice koje su Kiji stigle na poklon upravo od Stefana. 

Stefan Karić ovo negira i tvrdi da ništa nije imao sa Kijom, da je samo jednom video i da se čak ne seća ni gde su se upoznali. Poznaje neke njene drugarice i samo su na "Ćao-ćao". Šokiran je onim što je čuo o sebi i njoj, a sve najbolje misli o Slobi i Luni, kao i o samoj Kiji. Takođe negira da je ikakve majice poslao Kiji na poklon, bez obzira na to što i sam nosi upravo majice sa likom Pabla Eskobara. 

Stefan izgleda nije u najsjajnijim odnosima sa ocem jer kaže da ga je otac blokirao na Instagramu i to zbog toga što "lupeta" neke stvari da bi bio u centru pažnje. Dodaje da ga je sramota da priča o tome, da je to izmišljena priča Đomle i njegovog oca. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>