Zadruga

Parovi

Zadruga: Majka ljuta na Saru - Dovela si me do toga da me ceo svet pljuje! (VIDEO)

Sara Reljić je u rijalitiju "Zadruga" dobila video poziv povodom svog rođendana. Majka ljuta na Saru - "Dovela si me do toga da me ceo svet pljuje što ti na rođendan ovo govorim".

Zadruga: Majka ljuta na Saru - Dovela si me do toga da me ceo svet pljuje! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Sara Reljić danas slavi rođendan, a prethodne noći od Velikog šefa je na poklon dobila video-poziv sa mamom Indirom koja joj je prvo čestitala rođendan, ali odmah nakon čestitke je krenula "u napad". Uplašena da više neće imati priliku da čuje Saru, Indira joj je direktno u lice rekla sve što misli o njenom ponašanju i izgledu u rijalitiju:

"Ćao, ljubavi, srećan ti rođendan. Da ti ova godina bude uspešnija od svih ostalih. Brat je morao da otputuje. Ja sam došla kod babe i dede da zajedno proslavimo. Mi smo super, odlično. Očajna sam što spavaš za stolom! Žao mi je što ti sada ovo govorim, ali ne znam da li ćemo imati još video poziva. Očajni smo zbog toga! Moraš da se svađaš, da se braniš. Moraš da razumeš da te gleda majka i da joj nije dobro. Imaš milione obožavalaca, ali svi su se počeli pitati gde je ona vedra devojka koja je znala da brani svoj stav. A ne da te ućutkuju oni koji su gori od tebe. Ne želim više nikad da te vidim nedoteranu, sa izrastkom!".

Majka je Saru posavetovala da izađe iz kuhinje, da sprema samo za sebe i Vojketa, a za ostale ukućane ne, te dodala:

" Ja te gledam! Nemoj da gušiš emocije, ako ti se plače, isplači se da se ore Šimanovci. Svi ukućani idu kod drveta plaču, traže zadatke... Idi i ti. To nije sramota, sramota je biti mutav. Ne smeš da dozvoliš da te ućutkuju! Ne poštuješ kuću koja te je dovela tu, jer spavaš za stolom. Ako imaš problem, traži psihologa. Tata deli moje mišljenje, samo da znaš. Puno poljubi i Vojketa i pozdravi ga, kao i Macu. Ona je osoba koja te je svuda hvalila, nikad te nije uvredila. Više nemoj da gušiš suze pod jorganom, meni stvarno nije dobro, neću tako da te gledam. Ti si pametna devojka. Nisi ti došla tu da kuliraš i da spavaš. Izvuci iz sebe ono najbolje, posvađaj se ako treba. Dovela si me do toga da me ceo svet pljuje što ti na rođendan ovo govorim. Ako ne uspeš kao pevačica, uspećeš kao kuvarica, odlično si napravila. Sledeći stepenik je moj ulazak u Zadrugu. Ti znaš da sam u stanju da okrenem nebo naopako, a tako će i biti."

Pogledajte šta je još mama poručila Sari.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>