Ostalo

Sme�no

Putnik kroz vreme! Doputovao iz 2075. godine i iznosi zastrašujuće tvrdnje (VIDEO)

Svedoci smo poslednjih meseci raznih objava na internetu ali i u medijima u kojima veliki broj ljudi tvrdi da su došli iz budućnosti. On je putnik kroz vreme! Doputovao je iz 2075. godine! 

Putnik kroz vreme! Doputovao iz 2075. godine i iznosi zastrašujuće tvrdnje (VIDEO) Svet Plus




Majkl Filips tvrdi da je rođen 2043. i da je doputovao u naše vreme iz 2075. godine kako bi upozorio čovečanstvo na skorašnji početak Trećeg svetskog rata. On je u videu objavljenom na ''youtube'' ispričao da će se u 2019. dogoditi kratak nuklearni rat između SAD i Severne Koreje koji će završiti nakon što Amerikanci ubiju Kim Džong Una. Posledica ovoga biće "Treći svetski rat" i kome će Rusija i Kina ratovati protiv Velike Britanije i Amerike:

"Uključiće se još nekoliko zemalja, ali to će biti vrlo kratak i brutalan rat. Trajaće samo tri godine. Poginuće milioni ljudi, a biće korišćeno i nuklearno oružje ograničenog kapaciteta".

Filips tvrdi da je otputovao u 8973. godinu i upoznao bića iz budućnosti: "Rekli su mi da oni nisu ljudi". Takođe je ispričao da će Donald Tramp osvojiti još jedan mandat za predsednika SAD, ali da će u trećem pokušaju izgubiti. Za predsednicu će se, prema njegovim tvrdnjama, kandidovati i Opra Vinfri, ali neće uspeti da pobedi. Dodaje da će na vlast doći čovek po imenu Majkl Mekintoš ali to će se dogoditi u kasnim dvadesetima ovoga vek. U isto vreme "Space X" Ilona Maska će se navodno spustiti na Mars i tako će započeti pripreme za kolonizaciju. 

"Do 2032. godine imaćemo baze na Marsu i Mesecu, a do mog rođenja 2043. godine dobijaćemo resurse sa drugih planeta Sunčevog sistema"

Na youtubu je podeljeno mišljenje o njegovoj verodostojnosti, ali čini se da su "putnici kroz vreme" postali popularan trend na internetu koji privlači mnogo pažnje, pa nema sumnje da ćemo ih u skoroj budućnosti i dalje sretati. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>