Zadruga

Parovi

Zadruga: Moramo da idemo i na ono mirenje! I šta kao potpišem taj papir i gotovo? (VIDEO)

Kija Kockar je ušla u rijaliti "Zadruga" kao supruga pevača Slobe Radanovića, koju je on varao pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani. Ona sada razmišlja o razvodu: Moramo da idemo i na ono mirenje! I šta kao potpišem taj papir i gotovo?

Zadruga: Moramo da idemo i na ono mirenje! I šta kao potpišem taj papir i gotovo? (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kija je naime već nekoliko puta pričala o tome kako će joj zvaničan razvod od supuruga teško pasti, ali prethodne noći se do detalja otvorila svojim cimerima o toj za nju bolnoj temi:

"Neću ni dinar da dam, boli me uvo, nisam ja htela da se razvedem nego on. Moramo da idemo i na ono mirenje. Da pokušaju da nas pomire, znam to je moja drugarica radila, ali to je samo formalno. I šta kao potpišem taj papir i gotovo? Znam da bih sigurno želela da prespavam taj dan. Ne, ići ću, neću spavati ali neće biti lako. Rekla mi je mama da će mi srediti to za dva dana, da ne čekam dugo".

Cimeri eu je bez reči slušali i upijali svaku njenu rečenicu. Nakon ovoga, Kija je otišla u izolaciju gde je već spavao njen spurug jer ih je ovonedeljni vođa, Miljana Kulić odabrala za potrčke.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>