Zadruga

Parovi

Zadruga: Pevačica iskreno - Varao je sa igračicom koja ima vanbračno dete! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" pevačica otvorila dušu pred Kijom i iskreno ispričala ono što je boli. Dečko je varao sa igračicom koja ima vanbračno dete.

Zadruga: Pevačica iskreno - Varao je sa igračicom koja ima vanbračno dete! (VIDEO) Screenshoot Youtube



U ranim jutarnjim časovima Nadežda Biljić i Kija Kockar ćaskale su o svojim problemima, koji su im, očigledno, zajednički. Naime, pevačica je, kao i Kija, doživela prevaru od svog bivšeg partnera, nekadašnjeg učesnika "Zadruge", Dušana Zdravkovića. Nadežda je otvorila dušu:

" Mi smo se nenormalno zaljubili, počeli vezu, on me je upoznao sa kevom, konstantno smo bili zajedno, išli smo zajedno na more. To su stvari po kojima možeš da vidiš da li ta veza može da se završi brakom. Sve je bilo savršeno. Ja sam njemu davala finansije, izvlačila ga iz go*ana, jer je kafić krenuo da mu pada. Neka mu je na čast, ja sam to uradila jer sam smatrala da tako treba, ništa mi nije dužan i sve je u redu. Da bi se on na kraju, majmun jedan, dopisivao sa nekim debilom od devojke, zna je Jelena, ona je isto igračica, ima vanbračno dete. Ja to ne osuđujem, žene koje imaju vanbračnu decu su najveći heroji na svetu. Spavala sam pored njega, i onako u polu snu vidim da se on kucka sa nekim na telefonu. Nakon toga, moj lap top je bio kod njega, i kad mi ga je doneo u stan, ostao je ulogovan na Fejsbuku. Ušla sam mu u poruke. Majko mila, kad sam ja to videla... On nju muva, ona nije ravnodušna. Samo sam mislila ono što si ti rekla, da li je mogće da je tolika seljačina. Jer on je samo u mene gledao".

I Kija je kao prevarena žena, podelila sa Nadeždom svoje iskustvo:

" I on (Sloba ) je mene gledao tako, i onda sam mislila da li je moguće da nekoj drugoj priča neke stvari. On je slao neke rečenice da ja nisam mogla da verujem da je u stanju to da napiše. Nikad nisam imala problem sa samopouzdanjem, ali sam se pitala da li je moguće da me toliko mrzi".

Nadežda je u "Zadrugu" ušla kao Slobina prijateljica ali se vrlo brzo situacija među njima drastično promenila. Pevačica više i ne komunicira sa Radanovićem, a sa njegovom još uvek zakonitom suprugom Kijom je, čini se, postala bliža.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>