Ostalo

Sme�no

Nestali skijaš: Pojavio se 4.800 kilometara dalje od mesta gde je bio! (VIDEO)

Nestali skijaš iz SAD, Konstantinos Filipidis se misteriozno pojavio u Kaliforniji gotovo 4.800 kilometara dalje od skijališta gde je bio!

Nestali skijaš: Pojavio se 4.800 kilometara dalje od mesta gde je bio! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Konstantinos Deni Filipidis (49), iz Toronta, skijao se na planini Vajtfejs, u blizini Njujorka, kada je prijavljen kao nestao od strane prijatelja koji nisu mogli da ga pronađu. Sve se desilo tog 14. februara, međutim tek ovih dana Filipidis se priseća nekih detalja. 

Kada su ga pronašli na sebi je i dalje imao svoju skijašku odeću, uključujući i zaštitne naočare i masku, a  uporno je tvrdio da su ga možda oteli vanzemaljci?! 

Ovaj čovek je oženjen i otac je dvoje dece, a nalazio se sa svojim prijateljima - grupom vatrogasaca, koji su ga izgubili dok se zatvarao planinski venac. Nije mu bilo traga, ali su njegove stvari, uključujući i njegova lična dokumenta, otrivena u njegovoj kolibi, dok je njegov automobil i dalje bio na parkingu. Njegov nestanak je doveo do velike potrage sa stotinu volontera, pasa za spašavanje i hilikoptera koji su pretraživali teren. Porodica i prijatelji plašili su se najgoreg. Šest dana kasnije, on se pojavio totalno zbunjen 4.800 kilometara dalje, u Kaliforniji. Nije umeo da objasni kako je dospeo tamo. 



Misteriozne okolnosti oko toga kako je dospeo tamo, su dovele do spekulacija među teoretičarima zavere da su ga možda oteli vanzemalji ili čak da je teleportovan?! Vatrogasci su kasnije otkrili da je Filipidis pronađen sam, i da nije u mogućnosti da odgovori na pitanja kako je dospeo u Kaliforniju. Nije imao istoriju mentalnih bolesti ili zloupotrebe nedozvoljenih supstanci.
 
Skijaš je kasnije rekao da se seća da je bio u zadnjem delu kamiona pre nego što je stigao u Sakramento. I još uvek mu je bilo nejasno kako je dospeo tamo. Gledaoci su spekulisali o ovom slučaju na YouTube-u.
U video snimku pod nazivom “Skijaš teleportovan 4.600 kilometara delje od planine“, YouTube kanal teorija zavere “Secureteam10” je povezao ovaj slučaj sa onim od Trevisa Valtona – jednog od najpoznatijih žrtava navodne vanzemaljske otmice na svetu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>