Region

Svet

Region

Hit seriju Ubice mog oca od sada ćete moći da gledate na Prvoj televiziji!

Prva televizija pravi velike promene i novitete u martu. A hit seriju "Ubice mog oca" od sada ćete moći da gledate na Prvoj televiziji!

Hit seriju Ubice mog oca od sada ćete moći da gledate na Prvoj televiziji! Print screen / Instagram



Primećeno je veliko nezadovoljstvo među obožavaocima serije "Ubice mog oca" zbog nemogućnosti da prate dešavanja u drugoj sezoni. Naime, kao što je već poznato, serija se emituje svakog ponedeljka na "Top" kanalu, koji mnogi kablovski operateri nemaju u ponudi. Gledaoci će od sada drugu sezonu hit serije "Ubice mog oca" moći da gledaju i na Prvoj, što su potvrdili predstavnici televizije za domaće medije:

" Uz "Istine i laži", koje obaraju rekordne gledanosti, uskoro startuje emitovanje i top krimi serije "Ubice mog oca". Od marta spremamo i mnogo noviteta kao i novi jutarnji program sa Jovanom Joksimovići Srđanom Predojevićem". 

Potrebno je još sačekati najavu, kada tačno počinje emitovanje serije "Ubice mog oca" ali ono što se već sada zna je da će Jovana i Srđan prvi put biti viđeni na Prvoj tv, 4. marta u izbornoj noći, zatim i narednog jutra kada premijerno kreće njihov jutarnji program.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>