Region

Svet

Topalkova ćerka više ne liči na sebe! Da li je preterala sa plastičnom hirurgijom?!

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka odavno je pretekla njegovu popularnost, te se svaki njen potez prati u stopu. Ona danas više ne liči na sebe. Da li je preterala sa plastičnom hirurgijom?!

Topalkova ćerka više ne liči na sebe! Da li je preterala sa plastičnom hirurgijom?! Screenshoot Youtube



Mlada Helena odrastala je bukvalno ispred kamera, s`obzirom na to da je nerazdvojna sa svojim ocem, koga takođe mediji nisu štedeli. Čini se ipak da je svojoj popularnosti doprinela i vezama sa kolegama svog oca, Jocom Stefanovićem i Slobom Vasić. Ova devojka sa svojih dvadeset godina, danas više liči na plastičnu lutku nego na stvarnu osobu. Njena lepota je uvek bila očigledna ali u korak sa svetskim zvezdama, Helena se gotovo izobličila. 

Topalko se pre par godina pohvalio time da je strog otac, ipak čini se da nije baš tako ili po nekom starom pravilu, što više nekoga stežeš, to se on više otima. Helena nikada nije pričala o eventualnim zahvatima koje je radila ali nesumnjive su velike promene na njenom licu. Neki smatraju da je to sve deo neveštog korišćenja fotošopa. Kako god, od skromnog devojčurka, kakav je nekad bila, sada izgleda kao devojka koja ima bar 10 godina više nego što zaista ima. 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>