Region

Svet

Evo zbog čega Milica Dabović krije oca svog deteta!

Milica Dabović je krajem decembra rodila sina Stefana, a u devetom mesecu je, navodno, raskinula s njegovim ocem Vukom. Ona zapravo krije oca svog deteta. 

Evo zbog čega Milica Dabović krije oca svog deteta! Screenshoot Youtube



Milica je u devetom mesecu trudnoće raskinula sa ocem svog deteta za koga se znalo da se zove Vuk, a prema pisanju domaćih medija to čak i nije njegovo pravo ime. Nakon raskida sa Šimetom Simonom Šiklićem, upoznala je, navodnog, Vuka Rotena iz Beča i sa njim zatrudnela. Međutim, košarkašica je sve vreme pokušavala da sakrije njegov izgled i s njim se nije pojavljivala u javnosti, što je probudilo sumnju mnogih. Neko je izgleda dobro upućen u njenu trenutnu situaciju, pa je za jedan portal izjavio da Vuk uopšte nije Vuk već ozbiljan prevarant koji se zove Ljuba. Navodno, mnogi ljudi ga traže po gradu jer ih je prevario za silne pare: " Uopšte mi nije jasno na koju foru je smuvao Milicu i koju joj je priču prodao. Bavio se prodajom medicinske opreme i slot-aparata, znam da ga jedan dečko juri za 20.000 evra, dok ga drugi beogradski biznismen traži zbog mnogo ozbiljnije sume. Moguće da će i Milici navući probleme na vrat, a ona je u drugom stanju i to joj uopšte ne treba. I nije Vuk varao samo muškarce, on je i mnogim devojkama prodavao maglu, obećavajući im život u Beču, u kojem navodno živi".

Komšije ove popularne košarkašice kažu da njenog Vuka nikada nisu upoznali, a da je sa njom dolazio kedan "buca" ali se posle toga više nikada nije pojavio. 

Milica Dabović, je ranije ispričala da je Vuka upoznala u jednom restoranu, ali da se nije previše sa njim družila jer joj to nije dozvoljavao bivši dečko Šime Simon Šiklić. Zatim je pokušala da objasni kada su počeli da se zabavljaju. U svakom slučaju, ona je sa Vukom ili  Ljubom kako god, dobila sina Stefana, a kako će se stvari na dalje razvijati ostaje da se vidi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>