Region

Svet

Region

Film Izgrednici, prati priču tri studenta koji rade na svom eksperimentu! (VIDEO)

"Izgrednici" prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. 

Film Izgrednici, prati priču tri studenta koji rade na svom eksperimentu! (VIDEO) Promo



"Izgrednici" prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama. 

Film "Izgrednici", rađen je po scenariju Đorđa Milosavljevića a u režiji Dejana Zečevića. Glavne uloge tri studenta pripale su glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković. U ostalim ulogama tu su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miorljub Lešo, Milena Đorđević i Miodrag Dragićević. Direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, a za masku i šminku bila je zadužena Marija Kovačević Jovanović. Film su podržali Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra 2015. godine na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu. 

Premijera ovog jedinstvenog trilera zakazana je za 1. mart i održaće se u velikoj dvorani Sava Centra u okviru ovogodišnjeg "Festa". Od 8. marta film stiže na redovne bioskopske repertoare.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>