Region

Svet

Zoran Marjanović: U Višem javnom tužilaštvu sutra svedoči snaja Milica!

Milica, snaja Zorana Marjanovića sutra će svedočiti u Višem javnom tužilaštvu. Zoran Marjanović je i dalje jedini osumnjičen za ubistvo svoje supruge.

Zoran Marjanović: U Višem javnom tužilaštvu sutra svedoči snaja Milica! Screenshoot Youtube



Milica će u ponedeljak svedočiti u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, koje vodi istragu protiv Zorana, a ranije su njegovi roditelji, brat i sin iz prvog braka iskoristili svoje zakonsko pravo da ne svedoče. Ona će govoriti o međusobnom odnosu Jelene i Zorana jer je navodno jedina upućena u odnose porodice Marjanović. Izvor tvrdi, da je suprugu Zoranovog rođenog brata Miloša za svedoka najpre predložilo Tužilaštvo. Ipak, ona nije ispitivana kao svedok Tužilaštva, pošto se od ovog predloga odustalo. Kako je tužilac izostavio Milicu sa spiska svedoka, Zoranovi branioci su iskoristili pravo i predložili je kao svedoka odbrane. Milica je godinama u vezi sa Zoranovim bratom, boravila je u njihovoj kući i nakon ubistva bila je uz Marjanoviće. 

Predpostavka je, da će ona govoriti o porodičnim odnosima u kući Marjanović, a trebalo bi da pojasni i da li su Jelena i Zoran zaista imali skladan brak, kako Zoran tvrdi sve vreme, ili su im ipak odnosi bili narušeni, kako je to ranije posvedočila Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica. Ostali su nejasni odnosi između pokojne Jelene, njene svekrve Zorice i svekra Vladimira, kao i odnosi sa Milošem i Milicom. 

Jelenina sestra je govorila kako se Jelena žalila na ukućane i da nije bila zadovoljna životom sa njima, ipak Marjanovići su odbili da svedoče, tako da se njihova strana priče nije ni čula. Od Milice se očekuje da o tim odnosima malo više ispriča. Ona je bila prisutna i tokom potrage za Jelenom Marjanović. 

Do sada je, u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića, saslušano  više svedoka, ipak niko od njih nije imao konkretna saznanja o zločinu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>