Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Žiri na nogama, mali Ljuba pomerio sve granice! (VIDEO)

U emisiji "Pinkove zvezdice" žiri na nogama! Šarmantni, mali Ljuba pomerio sve granice!

Pinkove zvezdice: Žiri na nogama, mali Ljuba pomerio sve granice! (VIDEO) Promo



Ovog petka, petogodišnji Ljuba Stanković pomerio je sve granice u ovom takmičenju i dobio ovacije od publike, ali i žirija. Iako su kroz ove četiri sezone brojni takmičari, mnogo stariji od Ljube, otpevali Kaliopinu pesmu "Bato", on je uspeo u tome da njegova izvedba ostane upamćena kao najbolja. Marijana Mićić je odmah prokomentarisala da joj je malo falilo da zaplače koliko je Ljuba dobro pevao. Sergej se složio da je bio odličan, a Goca Tržan nije mogla da sakrije oduševljenje, pa je rekla da niko nije ovu pesmu otpevao bolje od njega, nikad niko! 



Među žirijem je zavladao virus, a dobio ga je svako ko je sedeo pored Goce Tržan. Milan Stanković se požalio da je i njemu prenela virus, nazvavši je Gordana, na šta je ona dobacila da je tako zovu samo sudija i mama.

Valeria Voikova otpevala je pesmu Lili Ivanove, "Camino", i izazvala neviđenu rekaciju žirija. Jelena Tomašević kaže da se naježila tokom njenog izvođenja. Luka Utvić, koji je u prvom krugu briljantno otpevao pesmu "Nocturno" Olivera Dragojevića, ovog petka predstavio se pesmom "Jubi san vašu ćer"  Ibrice Jusića. Goca mu je pružala podršku, uzvikujući "Bravo" tokom njegovog nastupa. Osim njih, u ovoj emisiji gledaoci će videti i nastupe Sofije Stanojlović, Katarine Glušica, Emilije Mitrović, Mine Ivanović, Nađe Nerandžić, Luke Škibole i Luke Najdanovića.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>